2010-ben a nyár nem éppen úgy indult ahogy sokan szerettük volna. Az eső többet esett a kelleténél és a napot sem láttuk olykor hetekig. Azonban ha minden igaz hamarosan beköszönt az igazi forró nyár ! Éppen ezért időszerűnek éreztem megírni egy olyan cikket, amely segít neked, ha esetleg a sorok között szlalomozva képtelen lennél eldönteni, hogy milyen színű, mintájú és formájú darabokban tündökölj idén nyáron! Kellemes olvasgatást mindenkinek ;)

1.) A pántnélküliek

 

Az első összeállításban pántnélküli fürdőruhákat találhattok. Az elnevezés egyes esetekben igen eltérő, ugyanis mint látható jópár fürdőruhán van pánt, ám ezek a fürdőruhák mégis ebbe a csoportba tartoznak. Ez a fazon nagyon népszerű idén nyáron, rengeteg boltban kapható, a legkülönfélébb árakon. Egy kis segítséget adtam is nektek, hogy az egyes fürdőruhákat hol találhatjátok meg.

Ezt a fürdőruhát személy szerint inkább a vékonyabb lányoknak tudnám ajánlani, mert az egyenesre szabott felső rész alapvetően mindenkit szélesít, ám ezzel mégjobban hangsúlyozható a homokóra alak. Aki ezek közül bármelyiket felveszi, biztos lehet benne, hogy jól választott ;)

Egyéb tanácsom az, hogy ne kerüljétek a különleges színeket, és a mintákat sem, vannak darabok amik határozottan jól mutatnak ! Mint például a kagylómintás fekete fürdőruha, a pöttyös kék, amelynek két oldalán egy fagomb található, vagy akár a 2. képen található Calzedoniás lila fürdőruha, amely anyaga a mellrészénél meg van csavarva. Mutatósak és egyediek, hát ne kerüld te sem !

 

2.) A klasszikus háromszög

A háromszög típusú ruhák azthiszem sohasem fognak kimenni végleg a divatból. Ez az a fazon ami egészen biztosan mindenféle alakú lánynak tökéletesen jól áll, kivétel nélkül az összes fürdőruhaboltban található ebből a fazonból olyan széles minta,-és fazonválasztékkal amilyet csak szeretnél. Azok is bátran felvehetik akik kicsit egyszerűbben szeretnének megjelenni, ám azok is megtalálhatják a tökéletes darabok akik kicsit feltünőbbet szeretnének.

Ami a színeket illeti, a Fehéret és a sárgát semmiképpen nem ajánlanám a nagyon fehér bőrű lányoknak, mert nagyon fakítja őket a fehér, a sárga, és a nagyon világos pasztell szinek. Ajánlom inkább a feketét, a barnát, a pirosat, a rózsaszínt és alapvetően az élénkebb színeket.

Sajnálatos módon a tengerészmintás fürdőruhák típusából egyetlen egy darabot találtam, a legalsó sorban a másodikat. Azért sajnálom mert ez a minta idén nagyon megy, akár pirosban, kékben vagy feketében is megtalálod őket,. Én nagyon sok helyen láttam már ilyen tengerészmintás fürdőruhát, ha ilyesmire vágysz, egész könnyen megtalálhatod őket ;)

Egy biztos, tíz éve is divatban volt, most is divatban van még mindig, és véleményem szerint mindig is divatban lesz a háromszög alakú bikini!

 

3. Trikinik

Trikinikkel talán már mindenki találkozott aki nézegetett mostanában divatlapokat, vagy szétnézett a boltok fürdőruha osztályán. Ugyanis ezek az extravagáns darabok igencsak beszivárogtak a strandokra, tengerpartokra, vagy akár a Balaton partjára(:

Ezeket a fürdőruhákat bizony tudni kell viselni! Különösképpen nem ajánlanám kifejezetten a vékonyabb vagy a molettebb lányoknak, ez ebben az esetben fazonfüggő. Talán a molettebbeknek jobban áll a keresztpántos, a vékonyaknak pedig a hagyományos, de oda vissza mindegyik hordható! ;D

Az előnyei közé sorolható, hogy rendkívül dekoratív, csinos darabok, akár mintásak akár egyszínűek. Kényelmes viselet és a mai trendeknek tökéletesen megfelel.

Hátránya viszont hogy napozni nem igen alkalmas darabok, mivel a középen található összekötő csíkok alatt lévő bőrfelületet a nap sugarai nem érik, ezért fennáll a veszélye annak, hogy ha nagyon sokág vagy ilyesmiben a napon, akkor foltos lesz a hasad.

A döntést természetesen rátok bízom, mindenesetre kényelmes, rugalmas és egyedi darabok.

 

4. A kiegészítők ereje!

 

Soha ne feledd a kiegészítők értékét!  Rendkívül praktikus például egy strandtáska, amibe beletudod pakolni  törölköződet, a napolajat, ásványvizet és sok más dolgot anélkül hogy elhagynád őket. Napszemüveget is mindenki hord manapság, rengeteg féle-fajta van, de idén nyáron a nagy kerek szemüvegek és az úgynevezett "rendőrszemüvegek"( lásd az utolsó napszemüveg a jobb alsó sarokban). A flipflopok is régi kedvencünk, praktikus és kényelmes is, tengerpartra főleg ajánlott ,az apró kagylók és csigák miatt!

 

 

KELLEMES NYARAT KÍVÁNOK MINDEKINEK!http://puzzle.freeblog.hu/files/napocska.jpg

Oldalmenü
Szavazás
Melyik menüpontot szereted a legjobban?
Tini trend 2
Melyik áll jól ha...
Oscar fashion
Katasztrófák
Feng shui szerint
Naptár