Avagy a toppok szezonja =)

 

Íme megérkezett a nyári kollekció is! Sajnos a június szinte az egész országban olyan változó volt, hogy nem igazán lehetett örülni a nyári napsütéses óráknak. De reméljük a július szebb napokat hoz! Éppen ezért felpakoltam nektek egy kisebb fajta összeállítást, ami idén nyáron várhatóan divat lesz. Több fajta toppal és nadrággal találkozhattok, és még flip-floppokat is kerestem hozzá nektek;)

Több féle színű ruhák:

És itt van az első összeállítás amit készítettem nektek. Amint láthatjátok ( és a cím is mutatja) Ez egy olyan mix lett, amiben mindenféle színű toppok találhatók, és csak nadrággal kombinálva (további ruhaösszeállítások lentebb). Akkor kezdem az első szettel.

Az első összeállítás egy nagyon jópofa topp szerintem. Szerintem aranyos hogy átmenetes és két nem megszokott színpáros van egy toppon belül. Jó tipp nyárra, hogy kerüljétek a nevetségesen egyszerű szabású és mintájú toppokat, inkább válassztok helyette ilyen szineseket és különlegeseket! A nadrágot felesleges bonyolítani, véleményem szerint az 1-es számú nadrág illik hozzá a legjobban, de raktam nektek mellé egy 2es számú shortot is, mert az is tökéletesen jól néz ki emellé a felső mellé. És itt egy újabb jótanács: Kerüljétek lehgetőleg a csicsás, flitteres, dugig mintás nadrágokat, ha ilyen mintás felsőt néztek, mert az már átlépi a határokat. Van egy másik odala is a dolognak, lehetőleg túl egyszerű felsőket és nadrágokat se vegyetek fel együtt! Mert az a másik oldala a bizonyos határnak. Az már szinte nevetségesen egyszerű. Papucs terén nincs túl sok kikötés, a lényeg hogy színben passzoljon, és lehetőleg ne emelt talpú, hanem lapos flipflop legyen.

Na ugorjunk. Itt van a második összeállítás amihez tulajdonképpen nincsen túl sok kommentálni valóm. Gyakorlatilag itt is ugyanazokat a tanácsokat tudnám osztani nektek. Színes topp, egyszerű de csinos shorttal, és lapos papuccsal, ez az idei nyár nagy divatja. Törekedjetek mindig az egyéniségre! Nincs rosszabb mintha majmolod valaki stílusát!

Ez a felső nekem azonnal elnyerte a tetszésem! Nagyon szép formája van szerintem, a színe pedig nagyon üde és különleges is egyben. Nem néz ki úgy, mintha a nagymama polcárol szedted volna le, viszont egyedi, és ami a legfontosabb hogy mintás! Ehhez a legtökéletesebb short az 1es számú de ha egy 2es számúhoz hasonlóval veszed fel is aranyos leszel=).Remekül passzol hozzá a fekete flipflop, de egy egyszerűbb rózsaszín, és mivel nicns túl kötött mintája, ezért csíkosat is vehetsz fel hozzá;)

Remek az utolsó összeállítás is szerintem. Túl sok mondani valóm nincs ehhez sem, csupán annyi, hogyha egy ilyen drapp színű felsőt veszel, ne  tartózkodj a színes papucsoktól! Határozottan csinos leszel tőlük, mégsem fogsz kinézni úgy mint egy páva:D Remélem tetszett ez az összeállítás enktek, de még nincs vége! Olvassatok tovább és még több haszon tanácsra tehettek szert.


Trikós kollekció:

Itt van az újabb szett. Nem a semmiért tettem ezt fel nektek. Ez az összállítás olyan trikókból áll ami a'09es nyár folyamán nagyon kapós. Minden 2. boltban lehet őket kapni, de ha már veszünk, nézzük meg, hogy milyet;). Például olyat mint az első. Az előző kollekcióknál is hangsúlyoztam és itt is, hogy törekedjetek a mintás cuccokra! Ez a polipos nagyon elnyerte a tetszésemet mert nagyon egyedi:D Az egyszerű szabású nadrágok kihozzák a felső mintásságát és a fazonját sem veszti el. A papucsokrol no komment. Ugyanez a helyzet a második felsővel is, de a fekete nem túl jó választás (csupán a mintája miatt tettem ki, más színt nem találtam), mert eléggé beszívja a meleget! A 3. összeállításnál próbáltam arra törekedni hogy azért az egyszerű pólókkal sincs semmi baj, ha veszünk fel hozzá egy kis színes karkötőt vagy egyéb ékszert (persze csak amíg át nem csap a dolog csicsásba). A 4.nél pedig a rózsaszínt hangsúlyozom, ugyanis örök divatszín és bátran viseljétek idén is!

 

És az utolsó kollekcióhoz értünk. Nem szeretném hosszúra fogni az az igazság. Az első szetthez mindössze annyi tanácsom van, hogy a kockásat ne kerüljétek, mindenféle alkatra kiváló, nem kövérít és nem nézel ki tőle szúnyognak sem! Az egyik legjobb minta idén nyáron. A második szettben a színre és anyagra próbáltam a figyelmet irányítani, a tiszta pamut anyag nyáron a legjobb mert nem izzadós, a színét illetően pedig rendkívül üde:). Kantáros nadrággal lehet bolondítani. A csőtoppok is felkerültek újra a polcokra, mivel ez is tökéletes mindenféle alkatra, mégha itto tt van is egy kis felesleg.

Remélem tetszett a cikk, véleményezzetek nyugodtan róla a VK-ban!

Oldalmenü
Szavazás
Melyik menüpontot szereted a legjobban?
Tini trend 2
Melyik áll jól ha...
Oscar fashion
Katasztrófák
Feng shui szerint
Naptár