Egy kis ízelítő=)

 

Kedves Olvasó=)

Ez a rovat NEM DIVATRÓL SZÓL! De kérek mindenkit nyomatékosan hogy olvassa el..érdemes;) Itt tuti tippeket kapsz mindenről ami randi...Bővebben itt olvashattok: http://szerelmesek4ever.mlap.hu/

Ezen az oldalon nagyon sok érdekesség van, figyelmetekbe ajánlom hogy kattintsatok rá;)

Na akkor itt egy kis bemelegítés:

 

 

 

Nincs semmi, ami nagyobb szorongást és aggodalmat vált ki - még a legmagabiztosabb nőkben is - mint az első randi egy sráccal, aki tetszik nekünk. Egy csomó dolog miatt aggódunk, hogy tetszeni fog-e neki a ruha, amit hordunk, bejövünk-e majd neki, miről beszélgessünk vele, stb..

 

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/szerelmesek4ever/uploads/14.gif

 


 

Bár az első benyomás tényleg nagyon sokat számít, mégis fontos, hogy ne próbálj másnak látszani, mint aki vagy, még akkor se, ha tudod, milyennek kellene tettetned magad, hogy az tetsszen a srácnak! Az első randi szintén nem jó pillanat arra sem, hogy új hajviselettel kísérletezz, vagy olyan ruhában, cipőben jelenj meg, amit akkor viselsz először.  


 

 A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: http://s2.images.www.tvn.hu/2006/11/10/18/42/www.tvn.hu_e38e1240cb458221b35429b9acfb6655.gif. 

   A legfontosabb dolog az első randin, hogy elengedd magad, jól szórakozz, és add önmagad!  


 


 


   Senki nem akar egy ideges, aggódó lánnyal randizni, aki ráadásul görcsösen próbál másnak látszani, mint aki. Egy randin mindkét félnek jól kell, hogy érezze magát, különben úgysem lesz belőle semmi.    

 


   Ha a randi előtt eldöntöd, hogy bármi is lesz, te mindenképpen jól fogod érezni magad, akkor az úgy is lesz. Mindazonáltal nem árt a randi előtt odafigyelni pár dologra, hogy könnyebb dolgod legyen.    


   Először is ne hagyd magad rábeszélni, hogy a randin olyan dolgot csináljatok, amit te nem szeretsz. Ha a pasi azt javasolja, hogy menjetek el bowlingozni, te pedig életedben csak egyszer próbáltad ki ezt, de akkor is letört körmök és sajgó csukló lett a vége, így mondjuk egyenesen utálsz bowlingozni, akkor a világ minden kincséért se egyezz bele ebbe!    

 


   Hiába akarod levenni a pasit a lábáról azzal, hogy úgy viselkedsz, mint aki szereti az ő kedvenc sportját, ha ez nem igaz, akkor rosszul fogod magad érezni, és ez meglátszik majd rajtad.    

 


   Javasolj neki inkább olyan programot, amit mindketten élvezni fogtok. (És igen, figyelj rá oda, hogy tényleg ő is élvezze, mert ha mondjuk egy virágmúzeumba ráncigálod el, akkor meg ő fogja rosszul érezni magát, és ezért nem lesz jó a randi.)    

 


   Különösen jók az olyan programok, amelyek magukban is élvezetesek, de azért beszélgetni is lehet mellettük (pl.: darts, billiárd, korcsolyázás, biciklizés...). Nem túl jó választás a mozizás, mivel túl sok mindent nem fogtok megtudni egymásról abból, hogy néma csöndben végignéztek egy filmet.    

 


     Még egy fontos dolog, amire oda kell figyelned: nincs olyan dolog, ami jobban el tud kedvteleníteni egy pasit, mint egy lány, aki egyfolytában csak panaszkodik és nyavalyog. Egy randi nem a legjobb alkalom arra, hogy kibeszéld az előző pasidat, vagy hogy a pszichopata tanáraidat szidd. Ezeket a témákat tartogasd a barátnőidnek vagy a családodnak, leendő pasiddal viszont inkább kellemes, vidám témákról társalogj.    


   A fiúk szeretik, ha sokat kérdezel, és nem csak beszélsz. Ugyanakkor ne kérdezz tőlük túl sok unalmas tény-adatot, pl. hogy hány testvérük van, és ilyenek, mert ez egy idő után nagyon unalmassá válik.

 


 

Megeshet, hogy hirtelen nem tudtok egymásnak mit mondani, pedig eddig tök jól eldumáltatok. Igen a kínos csönd...Ilyenkor dobj fel hétköznapi de aktuális témákat.

 


   Ahhoz, hogy rátalálj az IGAZIRA, sokat kell randiznod. Randizz annyit, amennyit csak bírsz, és ne hagyd, hogy ezt bárki elítélje! Attól, hogy egyszer kétszer már randiztál egy sráccal, még nem jelenti azt, hogy jártok is, és főleg nem jelenti azt, hogy ne randizhatnál valaki mással is, aki megtetszik.    

 


   Attól, hogy minden héten másik sráccal randizol, még nem leszel rossz lány. Jogod van fiúkkal ismerkedni, és ameddig ez csak ismerkedés és beszélgetés marad, addig annyit randizol amennyit csak akarsz.  

 

 

Jó szórakozást a továbbiakban!!!=)

Oldalmenü
Szavazás
Melyik menüpontot szereted a legjobban?
Tini trend 2
Melyik áll jól ha...
Oscar fashion
Katasztrófák
Feng shui szerint
Naptár