Avagy hogy mozgolódott a divatvilág idén az Oscar-gálán!

 

Az idei év sem telhetett el Oscar Gála nélkül. Percre pontosan február 22.én egy rakás celeb gyűlt össze az USA kisvárosában, természetesen nem egy egyszerű mackófelsőben rövidnadrággal. Ilyenkor általában divatguruk sokasága méri fel tetőtől talpig a jelölteket, és ruhakölteményeiket. Álatlában a listáiról híres People magazin közli a végeredményt: színes palettán közli a sztárok legjobban öltözött színésznőétől a legízléstelenebbik. Nem biztos hogy mindenki figyeli ezeket a híreket, ezért most mindenkit tájékoztatok a hivatalos végeredményről. Természetesen megnézzük mindkét oldalról a dolgot...Hogy mit gondolnak a tervezők, és hogy mi mit gondolunk.

 

 Itt van a három dobogós, akit a divatguruk beválasztottak a három legjobban öltözött sztárnak az idei Oscaron. Természetesen sztár nem marad szárazon, tehát bontsuk őket három felé...

1. helyezett: Penélope Cruz

Penélope jól választott. Ezt árulja el legalábbis az összes magazin, amit másnap kiadtak az USA-ban. Csodálatos a ruhája, elegánsan visszafogott, semmi extra nincs szabásában, és Pénelope jól választotta hozzá gyémánt nyakláncát is. Ruhája elegánsan felszabott, ezért nem törölte fel vele a vörösszőnyeget, és nem kellett aggódnia az orraesés miatt sem. Nem tagadás, gyönyörű darab.  Ha hozzámvágná valakit egy percig sem tiltakoznék..=)Ez volt az én véleményem, ám lássuk, hogy vélekedtek a lapok. Idézem: "Legnagyobb elismerést Penélope Cruz fehér ruhája kapta. Ez egy vintage Balmain Couture, amely az 50-es években került ki a divatház műhelyéből. Szakavatottak szerint múzeumi darab, mely igazán jól illik a spanyol színésznő légies alakjához, kecses testtartásához."

 

2. helyezett: Freida Pinto

A Gettó milliomos sztárja tündökölt kék ruhájában az Oscaron. Egyedi volt és stílusos, származását le sem tagadhadta ebben a ruhadarabban. Az első helyezett Pénelopehoz képest itt egy formabontóbb ruhadarabbal találkozhatunk, én személy szerint nem tunék különbséget tenni , mármint hogy melyik a jobb, de hálistennek ez nem az én dolgom volt=D. Személy szerint nekem a színválasztás tetszik  a legjobban.  Mivel Freidának sötét a bőre, ezért nem rikít rajta a ruha, mintha egy fehéret vagy sárgát választott volna. De mit mondanak az óceán túloldalán?:"Fredia ruhája. lélegzetelállító. Tetszett hogy a csipke eltakarta egyik karját amely kicsit vastagabb mint a másik!"

3. helyezett: Marion Cotillard

Szívem szerint én őt tenném első helyezettnek. Nem tudom megmondani hogy miért nyerte el ennyire a tetszésemet Marion ruhája. Talán mert annyira extravagáns a szabása, mégsem kihíó, sőt! visszafogottnak is mondható. Külön kritikát nem találtam Marionról, viszont az egyik újság 2. helyezést adott a listáján.

 

Íme itt az utolsó 3 helyezett... Sophia Loren ruhája rémesen fodros, Miley ruhájával semi baj nincs szerintem, az újságírók azonban a gyerekekre nézve példátlannak tartják a ruhadarabot, Amanda Seyfrieden pedig az a masni...szerintem és az újságírók szerint is horribilisen ronda. Bocs csajok, de utolsónak is lenni kell!!

 

További sztárok

Ők sem választottak jól:

Mondom sorba a neveket: Alek Wek, Dree Hamingway,Madonna,

                                               Shalom Harlow, Kirsten Dunst, Katy Perry

                                    Leghton Meester, Liz Goldwin, Elizabeth Hurley...=S

Oldalmenü
Szavazás
Melyik menüpontot szereted a legjobban?
Tini trend 2
Melyik áll jól ha...
Oscar fashion
Katasztrófák
Feng shui szerint
Naptár