Itt megtudhatod, hogyan öltözködj a jegyedhez.

Őszintén szólva ez a rovat nem csak azoknak szól, akik hisznek a feng shui erejében, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak szeretik az ilyesmiket olvasgatni. Jómagam is az utóbbihoz tartozom, és pont ezért felraktam nektek ezt a rovatot, hogy böngészhessetek rajta. Először is végezzétek el a "GUA kalkulálás" szerinti számolást( nyugi nem kell hozzánagy matek xD), majd ha kiszámoltad, a kapott szám alapján megtudhatod, hogy milyen a jegyed. Utána ha gondoljátok visszajöhettek ide, és itt megtudjátok, hogy mit mond a kép, és mit mondok én az egyes jegyek divatjaról. Akkor kezdjetek is neki, és ami a legfontosabb, hogy ÉREZD JÓL MAGAD!

GUA kalkulálás: 

1. lépés:
A születési évszám két utolsó számjegyét adjuk össze, Egészed addig, amíg egyjegyű számot kapunk.
Például: 1995 ---> 9+5=14 ---> 1+4 = 5

2. lépés: A kapott számot add hozzá 5 höz, és megkapod az eredményt. Ennél a példánál 10 re jön ki az eredmény, de mivel olyan nincs, ezért az 1-et és a 0-t is össze kell adni és így jött ki az 1. Ha neked is 10nél nagyobb szám jön ki ugyanígy tegyél! 

Tudnivalók ezekről:

:

Ez a jel a Tűz jelképe. Száma a 9es(a GUA kalkulátor alapján). Ez elemek közös jellemzője, hogy energiával tölt fel, ha eszerint öltözködsz. A személyiség színei a piros, a zöld és a világoskék. Nyugtató színei a barna és a sárga. Az alapvető színe a Tűz jelnek a piros.

:
Ez a Föld jelképe. Száma a 2, 5 és a 8, (Lottón esetleg szerencsés lehet x]).A Föld jegyű személyiség színei a piros, a sárga és a barna. Nyugtató színei a fehér, a szürke, az ezüst és az arany. A Föld jelkép alapvető színe a sárga és a barna.

:
Ez az 5 alapvető elem közül a Fém jelképe. Száma a 6os és a 7es. A Fém jegyű személyiség színei a sárga, barna, fehér, szürke, ezüst, arany. Nyugtató színei a fekete és a sötétkék. Az eredeti Fém jelkép színe a fehér, ezüst, arany és szürke.

:
A következő jelkép a víz, amelynek száma az 1es. A Víz jegyű személyiség színei a fehér, szürke, ezüst, arany, fekete és a sötétkék. Nyugtató színei a zöldek. A Víz jelkép alapszíne a sötétkék és a fekete.

:
És az utolsó elem, a Fa jelképét láthatod. Száma a 3, 4. A Fa jegyű személyiség színei a fekete, sötétkék, világoskék, zöld. Nyugtató színei a pirosak. A Fa jelkép alapvető színe a zöld és a világoskék.

 

AKKOR KÖVETKEZZEN AZ, AMIKET ÉN AJÁNLOK NEKTEK A FENG-SHUI ALAPJÁN!

 

 Ezt a kollekciót azok számára vágtam össze, akik a tűz jegyében születtek. Szinte minden kategóriából próbáltam nektek összeszedni darabokat, és pont ezért reménykedem, hogy tetszeni fog nektek az összeállítás. Akkor kezdem is. Csak az alapvető színeitek közül választottam, ugyanis az alapszínek jellemzől a legjobban az adott jelképre. Ebben az esetben a piros. 6 kategóriából próbáltm elcsípni egy- egy darabot. Ezek a következők: Hétköznapi Ruha; Alkalmi Ruha; Fürdő Ruha; Cipő (k); Táska (k); Kiegészítők. Ehhez most részletesebb leírást nem írnék, remélem megelégedtek a válogatásaimmal. A ruhadarabok és a jelkép között az a közös kapocs, hogy az, aki piros, tűzvörös ruhát visel, az nem lehett visszafogott, abban van valami szenvedély. A tűz is heves és színére vonatkoztatva is piros. ez az én saját véleményem, de ha jobban belegondoltok, szerintem ti is levonhatjátok ezt a következtetést.

:Ezt az összeállítás a Föld jegyben születetteknek készítettem. Mivel a Föld alapszíne a barna és a sárga, ezért itt ilyen színű ruhákat találhattok. Főleg barnát próbáltam összeszedni, ugyanis a föld elvégre inkább barna mint sárga... A fürdőruha leopárdmintás, de ha esetleg green-peace aktivista vagy akkor elnézést kérek miatta. Az alkalmi ruha nagyban hasonlít az előzőre, ám itt a szabása picit már, és ugyebár a színe is. A hétköznapi ruha elég egyszerű, ugyanis a föld jegyben születettekről nekem a laza, nem túl hivalkodó dolgok jutnak eszembe. A napszemüveg és a sárga csecsebecsék már picit bolondosabbak, míg a jobb alsó sarokban találhatú krokodilfog mintájú nyaklánc picit elegánsabb. Ha én a föld jegyében születtem volna, akkor ilyen darabokat viselnék. Ezt már csak Te döntöd el, én csak egy kezdő löketet adtam Feng- Shui jelképedhez!:)

: Ez a mix pedig a Fém jegyben születetteknek szól. Bár nem lenne nehéz kitalálni. Itt próbáltam összeválogatni a színeiteknek megfelelő darabokat, azaz arany, ezüst szürke, esetleg fehér darabokat. Egy hangyányi hiba azonban van a képen, méghozzá annyi, hogy a jobb alsó sarokban található tárgy nem egy gigantikus bőrönd, hanem egy retikül, csak a kép kicsit nagyra sikeredett. Emellett található egy "fémszatyor" azaz egy arany színű táska. A cipő önmagáért beszél, a fürdőruha a fehér színt képviseli, az alkalmi ruha pedig tökéletesen tükrözi a "fémek" összességét. És nektek vajon mi jut eszetekbe az arany nadrágos, piros felsős szettről? Ez bizony Ashley Tisdale ruhájára hasonlít a "High School Musical 2" nevű sikerfilmjéből. A stylistok műve, akik próbáltak a magunkfajta tiniknek egy hasonló kollekciót választani. A kivágott orrú cipő pedig a színektől függetlenül szerintem cuki, és azért raktam fel.

: A "Víz". Személy szerint én ezt az összeállítást imádtam a legjobban készíteni, és szerintem az összes közül ebben vannak a legszebb/ legaranyosabb darabok. Bár lehet hogy csak azért mert nekem ezek a színek a favoritjaim közé tartozik, de ha már csak ránézünk is az estélyi ruhára, egyből az juthat eszünkbe: "Aki ezt viseli, az tuti bálkirálynő lesz". A tornacipő melletti világoskék ruha színével és a mellette lévő iszonyat aranyos medállal kombinálva a tökély határát üti. A sötétkék kollekciók komolyab, sejtelmesebb viseletet tükröznek. A sötétkék táska azonban velúros anyagával inkább lazának, mintsem elegánsnak mondható. A tornacipővel a "Tini trend" menüpontban találkozhattatok, így arról ide csak annyit írok, hogy a lazább csajoknak akik Víz jegyben születtek, egyszerűen mázlijuk van. A fürdőruha tuti befutó aa strandon, különösen a barna bigyókkal a nyakán és a csípőjén. Sajnálom, hogy én nem a Víz jegyében születtem, De akik igen, azok nagyon szerencsések.

: A "Fa" jegyében születettek véleményem szerint nagyon nyugodt emberek lehetnek. Biztosan vannak kivételek, de stzámomra a zöld a megnyugvást jelképezi akárcsak a kék. Az estélyi ruha egy kihívóbb darab, a szatén és a selyem kombinációját képviseli, színét tekintve pedig a barna és a zöld átmenetét. A csíkos topp- fehér nadrág szett egy kicsit szolídabb. lazáb típusó, míg a párja, a szoknyás csíkos szett egy kicsit vadócabb, bohókásabb. Mindezt fel lehet dobni a mellettük található egyéb bizsukkal, táskákkal, napszemüvegekkel, esetleg kalappal. A tornacsuka bármelyik szettehez felvehető, (természetesen az estélyit leszámítva) a fürdőruha pedig a megkötött stílusával szintén a laza, könnyed stílust jelképezi. Mellesleg ha green-peace aktivista vagy vagy környezetvédő, mázlista vagy ha a "Fa" jegyében születtél:)

Oldalmenü
Szavazás
Melyik menüpontot szereted a legjobban?
Tini trend 2
Melyik áll jól ha...
Oscar fashion
Katasztrófák
Feng shui szerint
Naptár