Újra megnyitottam ! (:

2010. június 24.

Drága olvasóim !

Ismét egy forgalmas tél és tavasz után vagyunk. Eljött a nyár, és éppen ezért újra beindul a honlap is ! Igyekeztem már egyből valami újdonsággal előrukkolni nektek, ezért pár nevet felpakoltam a Névelemzések2 nevű menüpontba. Többek közt ezeket : Alexandra, Bianka, Dalma, Dorina, Dóra, Éva, Fanni, Fruzsina, Gabriella, Henriett(a), Imre, Mariann(a), Nikolett(a), Sára, Vivien . Továbbá Egy új menüpont is készülőben van, egynelőre maradjon titok, hogy micsoda (: Azonban hogy ne csigázzalak fel titeket túlságosan, annyit mondhatok, hogy jövőhét péntekig mindenképp kukkantsatok a honlapra, legkésőbb addigra igyekszem befejezni. Ha minden igaz mostmár több időm lesz szerkeszteni, várom az értékes kommentárjaitokat, lehetőleg a legtöbb cikk alá, ugyanis ez segít nekem a honlap fejlesztésében !

Továbbra is használhatjátok a vendégkönyvet, a FORUM is vár titeket véleményezhető témákkal és természetesen a blogbejegyzésekhez, vagyis ide is írhattok !

Egyébiránt a főoldalra is teszek ki néha frissítéseket, de a legrészletesebb felvilágosítást az oldal szerkesztéséről és a Hozzátok intézett mondanivalóimat is ITT találjátok meg.

A régi hagyományokhoz híven itt a blogban sztárpletykákat, vicces ruhadarabokat ,videókat és sok egyéb mást is megtalálhattok.

 

További kellemes olvasgatást ! ;)) <3

Szerző: retroeverytime.mlap.hu | 2010. június 24.
Oldalmenü
Szavazás
Melyik menüpontot szereted a legjobban?
Tini trend 2
Melyik áll jól ha...
Oscar fashion
Katasztrófák
Feng shui szerint
Naptár