°Hírfolyam°

10 éve, 1 hónapja, 9 órája

Sajnálom. :(

júl
07
2010
Sajnálattal kell közölnöm hogy nagyon elszomorít az olvasóközönség ebben az évben. A vendégkönyv, a fórum és a blog is kong az ürességtől, pedig ez az elmúlt két évben olyan szabad, fellendült és szép volt. Most azonban nemkapok semmilyen visszajelzést, azt sem hogy hányan látogatják az oldalt de még egy ösztönző kommentárt sem vagy azt hogy tetszik nektek a cikk. Írtam egy újabbat, a TiniTrend3at, amit annyira vártatok, nem kevés munkám és időm van benne, mégsem kapok egy kevéske visszajelzést sem.
Szerző: retroeverytime.mlap.hu | 2010. július 7.
10 éve, 1 hónapja, 9 napja és 8 órája

Elkészült a legújabb menüpont!

jún
29
2010
Elkészült a várva-várt új menüpont, a X×Tini Trend3!extra ! Ebben a menüpontban találhattok 3 különböző összeállítást a 2010es fürdőruhatrendről, +1 mixet a kiegészítőkről! Többet nem árulok el, inkább olvassátok el a teljes cikket ! Kellemes olvasgatást, és várom a véleményeket az új menüpontról;))
Szerző: retroeverytime.mlap.hu | 2010. június 29.
10 éve, 1 hónapja, 13 napja és 8 órája

Katy édes-mézes új klipje !

jún
25
2010
Nem tudom ki ismeri és ki nem ezt a számot, minden esetre ajánlom mindenkinek ! (: A könnyen megjegyezhető dallam, a nyár hangulatát idéző szöveg és a klipben található habos muffinok és töltött cukorkák között szlalomozó Katy  is a kedvetekre lehet ! Ezért ajánlom Katy Perry és Snoop Dogg közösen előadott California Gurls című számát mindenkinek aki szereti !  : D
Szerző: retroeverytime.mlap.hu | 2010. június 25.
Oldalmenü
Szavazás
Melyik menüpontot szereted a legjobban?
Tini trend 2
Melyik áll jól ha...
Oscar fashion
Katasztrófák
Feng shui szerint
Naptár